För hundar med känslig mage

Hundar är olika vad gäller matpreferenser och vad de mår bra av äta. Vad som är en kalasmåltid för den ena hunden kan ge magproblem hos en annan hund. Därför är det viktigt att se till att din hund får en näringsrik föda som passar just honom eller henne.

Viktigt att vara noggrann

Det är viktigt att vara noggrann när man köper foder till sin hund, särskilt när det gäller byte av foder eftersom hastiga foderbyten kan vara en orsak till diarréer och kräkningar hos hunden.

Vad fungerar för din hund?

Det kommer vara värt att noggrant lägga tid på att undersöka vad som passar bäst för din hund. Man får prova sig fram tills man hittar den bästa dieten för sin hund. För vissa hundar räcker det med en specialdiet under en period för att bli normala i tarmen, medans andra hundar alltid kommer att behöva en specialdiet.

Som tur är finns det möjligheten alla anpassa foderinköpet till något som passar just din hund. Köp hem något som passar genom att fylla i ålder, ras, aktivitetsnivå och andra parametrar i foderguiden. När det gäller hundens lycka är magen en viktig del, och då kan man inte gå på magkänsla.