Färdig busat? Då är det dags att vila!

Har du busat klart med hunden och är redo att vila? Då har vi några tips just för dig och din hund för att få perfekt avkloppad vila.

En söt sovande hund som ligger på rygg i soffan och solar sig

För människans bästa vän

När en hund är trött så är det viktigt att hunden ska få sin vila. Har ni varit ute och lekt i solen på en gräsmatta så är det viktigt att hunden får tillräckligt mycket med vatten och vila i skuggan eller i soffan. Om ni har tränat med att göra nya tricks eller varit ute på en lång promenad så bör hundens huvud få vila efter alla nya erfarenheter som lilla hunden har varit och lärt sig. Belöna din kompis också med som hund godis eller ett tugg ben för den perfekta belöningen.

Hundar är ett flockdjur och älskar att vara nära sin flock. Om din hund älskar att ligga nära dig som bredvid dig på soffan eller vid dina ben vid köksbordet så låt dem göra det. Det är deras sätt att visa att de tycker om dig och vill vara nära dig.

För hundens bästa vän

Att ha en hund kan vara riktigt tröttsamt, så även om hunden får vila så är det viktigt att du får din vila din kropp behöver också. Du kan göra dessa lugna aktiviteter med hunden om ni vilar tillsammans.

TV

Att se på tv är inget nytt, då det är något som folk gör dagligen. Men det kan finnas TV program som din hund kan vara förtjust i. Finns både djurfilmer och en djurkanal för hund- & djurälskare.

Spel

Spel är en perfekt aktiviteter om du vill bara kunna slappna av och få lite extra spänning. Men ett spel med extra mycket spänning som har ett hundtema för hundens bästa vän kan vara perfekt för dem som vill ha mer än bara lugnet under sin vila. Kanske hunden blir glad också när hundvännen hoppar av glädje ifrån sin vinst.

Att Njuta

Ibland finns det inget bättre än att bara få sitta och njuta av stunden med sin hund. En hund brukar inte titta framåt eller bakåt i livet, utan de fokuserar på nuet. Då kan det vara riktigt skönt att njuta!