Allt för en härlig hundpromenad

Att ta med hunden på en promenad är ett bra sätt för dig och din hund att få tid tillsammans, dessutom får ni bra motion. För att inte nämna att hunden får utföra sina behov samtidigt som den får stimulering.

Köp hem det som behövs för hundpromenaden i en butik som säljer produkter för husdjur. I följande text får du några tips på saker som kan vara bra att ha nära till hands när du är ute och går med hunden.

Ha alltid med påsar

Förutom att hunden ska vara kopplad är det viktigt att du har tillgång till bajspåsar. Du kan aldrig ha för många påsar med dig. Det finns påsar i flera färger och mönster om du vill göra själva plockningen lite roligare.

Ge hunden belöning

En annan sak som kan vara bra att ha i fickan när du är ute med hunden är godis. Det finns många olika godissorter för hundar. Godis kan fylla flera funktioner. Du kan dels använda det för att ge hunden belöning. Men det kan också användas som distraktion eller för att aktivera hunden. Om du inte har plats med allt godis i fickan kan du köpa en väska att förvara hundgodis i.